четвер, 31 травня 2018 р.

Наша екскурсія

Хто куди, а ми на пізнавальну екскурсію на фабрику "Рошен".

 

 Море позитивних вражень та емоцій, цікаві факти про шоколад, на кшталт, кому і коли прийшла в голову ідея упакувати цукерки в красиву обгортку, як створюються всіма улюблені солодощі «Вечірній Київ» і з чого починалася історія знаменитої фабрики.
Подорож по фабриці «Рошен» розпочалася на прохідній, де ми познайомилися з екскурсоводом і дізналися все про історію створення кондитерської корпорації. Щорічно тут виробляють понад 450 тонн солодощів.
Нам розказали цікаві факти про наші улюблені ласощі, а в конференц-залі показали фільм про процес виготовлення кондитерських виробів Roshen.












Потім ми перевдягнулися в спеціальну форму і відвідали один з виробничих цехів фабрики. Там ми простежили за чарівним процесом перетворення розтопленого шоколаду в улюблені ласощі. Ми побачили, як цукерки набувають форму і відправляються на конвеєр, а потім упаковуються в коробки.









Захоплююча екскурсія закінчилася, а сюрпризи ще ні! В кінці нас очікувало найцікавіше - частування солодощами Roshen і шоколадки, що ми запакували власними руками.

 

 


Ось з такої солодкої ноти розпочались наші канікули!




Немає коментарів:

Дописати коментар