пʼятниця, 2 жовтня 2020 р.

День Вчителя

День Вчителя — це данина вдячності і поваги до всіх педагогів, що грає одну з найважливіших ролей у житті кожної людини. Працю вчителя неможливо переоцінити, адже саме від їх професіоналізму, праці та наполегливості залежить бажання людини до самопізнання, уваги, терпіння і вміння спілкуватися. Саме педагог допомагає відкривати нові таланти і здібності своїх учнів, підтримує і дає необхідні поради. 

 Традиції Дня вчителя

У школах, як правило, активно готуються зустріти День учителя. Діти малюють плакати на День вчителя, листівки, стінгазети, вчать вірші, репетирують концерти до свята. Також є гарна традиція відвідувати педагогів-пенсіонерів, які багато років життя працювали в школі не шкодуючи сил. І ми привітали нашу вчительку математики Одринську Ларису Вікторівну, а також Вільганюк Ганну Марківну - першу вчительку! 




Вчителів у свято вітають теплими словами подяки, квітами, подарунками, ще учні організовують День самоврядування, коли старшокласники самостійно проводять уроки в молодших класах, даючи можливість вчителям відпочити.







Немає коментарів:

Дописати коментар