пʼятниця, 21 травня 2021 р.

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

 

З 17 до 23 травня 2021 року за ініціативою ООН по всьому світу відбудеться шостий Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. Цього року його присвячено темі перевищення швидкості (Managing Speeding) – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму.

Основна мета тижня #Love30 – запровадження обмеження швидкості до 30 км/год, щоб це було нормою для міст, селищ та сіл у всьому світі. Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про безпечну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху тощо.

     Ми традиційно в нашій школі проводимо тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.


В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!»

Свої знання з ПДР учні намалювали і оформили класні дошки, щоб усі, хто проходитиме біля класних кімнат, могли переглянути і повторити правила.
Ми, діти, усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить наше життя і здоров'я!




Немає коментарів:

Дописати коментар